3D STUDIO LEON

Kroz nekoliko godina rada specijalizirali smo se za rasvjetu vjenčanja, promocije, prezentacije, evente i ostale događaje. Posebni efekti rasvjete danas su dio svakog vjenčanja. Rasvjeta za vjenčanje daje onu posebnu čar Vašem prvom plesu i cijeloj Vašoj svadbenoj svečanosti. Rasvjeta stvara atmosferu i cijeli prostor čini drugačijim i posebnijim. Nudimo Vam bojanje prostora, rasvjetu za plesni podij, specijalne efekte, gobo projekcije, laser show i dr.

Naš tim će u dogovoru s Vama pronaći najbolje rješenje za Vaše zahtjeve i mjesto održavanja događaja. Naša prednost je to što se bavimo foto i video produkcijom. Kroz svo to vrijeme naučili smo puno o rasvjeti i cilj nam je biti drugačiji od drugih.

Koristimo profesionalne uređaje visoke kvalitete. Naš paket rasvjete pokriva kompletno bojanje cijelog prostora sa cca 2000w led uređaja (15-20 uređaja) te 2-3 stupa sa rasvjetom koji stoje na plesnom podiju i na kojima se nalaze skeneri (efekti), od 250w koji služe za osvjetljavanje plesnog podija, dim mašina (hazer) koja daje laganu maglicu tako da ne smeta vašim gostima niti na snimkama, a ima isti efekt kao obična dim mašina.

Naše efekti postavljeni su na stalcima od 4 metra i svjetle prema dolje tako da rasvjeta ne udara u oči vašim gostima niti im smeta. Tehničar je cijelu noć uz rasvjetu. Ne koristimo automatski rad rasvjete.

Kontakt

3D Studio Leon d.o.o.

Mob: +385 91 500 88 66

Email: info@leon-lights.com

Brzi kontakt

facebook   vimeo
2017. Sva prava pridržana. 3D Studio Leon d.o.o.

Please publish modules in offcanvas position.